LETEĆI LAMPIONI - FLYING LANTERNS

leteci_lampion_lanterns leteci_lampion_fitilj_lanterns leteci_lampion_poletanje_lanterns leteci_lampion_film_hangover leteci_lampion_film_tangled leteci_lampion_film_tangled leteci_lampion_vencanja leteci_lampion_ljubavne_zelje leteci_lampion_proslave leteci_lampion_party leteci_lampion_festivali leteci_lampion_pakovanje

Da pamtite magične trenutke


Leteći lampioni su napokon sa svetskih meridijana stigli u Srbiju! Sada su prava atrakcija na žurkama, venčanjima, rođendanima i veoma drag i izuzetan trenutak uoči dočeka Nove godine. Idealni su za svaki događaj. Bez obzira da li u visine puštate jedan ili stotine njih, leteći lampioni su izvanredni. Osim toga, potpuno su bezbedni i biorazgradivi.


Zanimljiva je stvar da svako ko vidi leteće lampione nije siguran da zna šta je na nebu i prvo pomisle na leteće tanjire ili neki drugi fenomen.


Prema staroj Azijskoj tradiciji poželite vaše želje, šapatom ih izrecite u lampion ili flomasterom zapišite na lampionu, a onda ih pustite da odlete...


Leteći lampioni su vidljivi kilometrima i nebo ostaje ispunjeno neverovatnom slikom veoma dug period. Krajnji rezultat je magičan i veličanstven doživljaj koji će doživeti vaši prijatelji, porodica i gosti.


Cene Letećih Lampiona

(fitilj uračunat u cenu)


1 komada - eur 3,00

10 komada - eur 2,50/komad

50 komada - eur 2,20/komad

100 komada - eur 1,80/komad


Leteći lampioni lete do 10 minuta.
Visina leta lampiona je do 500 metara.
Dimenzije: Visina 90 cm, širina 40-60cm.
Rukovanje: Kada upalite mali fitilj, vazduh se zagreva u lampionu i polako počinje da leti.