MEGA LOPTE I MAKETE

mega_lopte_vivia mega_lopte_vitinka mega_lopte_aero_photo mega_lopte_swatch mega_lopte_exit_cwp mega_lopte_naled mega_lopte_cwp_naled mega_lopte_olimpiakos mega_lopte_citybank mega_lopte_makete_modeli mega_lopte_flase mega_lopte_cepelini

Kao sopstveni bilbord, samo sa minimalnim troškovima!


Reklamne mega PVC lopte privlače veliku pažnju!

Mega PVC lopte imaju najveći rast iskorišćenosti u sistemu oglašavanja. Imati u vlasništvu mega PVC loptu je isto kao da imate sopstveni bilbord samo sa minimalnim troškovima. One mogu da imaju i ugrađeno svetlo tako da je vizuelni efekat prisutan 24 časa!

Onog trenutka kada mega PVC loptu postavite na krov ili pustite da leti u vazduhu dajete signal da ste otvoreni i spremni za biznis. Mega PVC lopte se koriste za mega otvaranja, maloprodajne objekte, vašare, sajmove, festivale, koncerte, sportske događaje i sve druge događaje kojima je potrebna vizuelna komunikacija. Zašto mislite da velike kompanije troše na desetine hiljade eura za podizanje velikih oznaka ispred sopstvenih lokacija?

Ako se vaš posao ili događaj vidi sa velike daljine više potencijalnih mušterija primetiće i biće zainteresovano za vaš proizvod. Mega PVC lopte sa krova mogu da se vide sa udaljenosti od nekoliko blokova dok sa helijumom lopta ili cepelin mogu videti do 5 km udaljenosti.

Za razliku od drugih vidova oglašavanja kao radio, novine ili časopisi VI STE VLASNIK VAŠEG OGLASNOG PROSTORA. Vašu mega PVC loptu možete postaviti u svako doba i na svakom mestu za MOMENTALNO INTERESOVANJE za vašu uslugu ili proizvod. Kada uporedite troškove da ste vlasnik MEGA lopte i potrošnje na oglašavanja u časopisima, novinama i radiju uvideće te da je lopta mali deo troškova obzirom da ste VLASNIK mega PVC lopte. Naše mega PVC lopte su jedini oglašivač koji je na sajmovima vizuelno dostupan skoro 100% vremena. Naše mega pvc lopte su praktične i prenosive, upotrebljive u narednim godinama, i obezbeđuju instant uzbuđenje. Samo priključite vašu mega PVC loptu na struju ili je napunite helijumom i posmatrajte kako PRODAJA RASTE.

Iznajmljivanje Mega lopte 2m

(sa brendiranjem bez montaže)

Dva ili više dana u kontinuitetu - eur 120,00/dan

Jedan dan - eur 200,00


Iznajmljivanje Mega lopte 3m

(sa brendiranjem bez montaže)

Dva ili više dana u kontinuitetu - eur 140,00/dan

Jedan dan - eur 220,00


Iznajmljivanje Mega lopte 4m

(sa brendiranjem bez montaže)

Dva ili više dana u kontinuitetu - eur 170,00/dan

Jedan dan - eur 250,00


Helijum

(bez montaže i mega lopte)

Mega lopta 2m - eur 300,00

Mega lopta 3m - eur 450,00

Mega lopta 4m - eur 750,00


Montaža

(uračunata ojačana sajla i kanap na lopti kao i punjenje vazduhom ili helijumom)

Na teritoriji Beograda - eur 120,00


Prodaja Mega Lopte

(sa kanapom bez brendiranja)

Mega lopta 2m - eur 300,00

Mega lopta 3m - eur 400,00

Mega lopta 4m - eur 500,00