top of page
STIROPOR

PARTY PROGRAM

STIROPOR

240652477_1960235434134302_3358810486626964090_n-2.jpg

Fanfare vam nudi kreativni centar za stiropor forme. Stiropor je ekonomičan, jak i lak materijal koji može da se iseče u skoro sve oblike.

0e4757b5a47f6459c541a6d3b829e055.jpg

Personalizovano isečen stiropor može da se iskoristi za slova, logo-e, natpise, pakovanja, dekorativne forme kao i rekvizite za maloprodajne objekte i filmsku industriju. Veličina izrade predmeta nije ograničena.

large-letterd-styrofoam-decor.jpg

Naše radove možete naći na raznim lokacijama, tržni centri, maloprodajni objekti, filmski i TV studiji, event dekoracije i mnoge druge objekte. Naš izuzetno vešt tim se sastoji od dizajnera, inžinjera kao i skulptora i stručnjaka za postavke.

PINJATE

PINJATE

Džungla.jpg

Fabfare je jedan od najvećih proizvođača pinjata u regionu. Naš dnevni kapacicet je preko 200 komada što omogućuje našim kupcima kontinuiranu dostavu.

DUGA.JPG

Pinjate se izrađuju u više boja i preko 20 motiva. Sistem otvaranja naših pinjata je pomoću trake. Pinjate nisu punjene slatkišima što daje slobodu kupcima da napune pinjate po svom ukusu, želji i budžetu.

11179681822_main_480Wx480H.jpg

U ponudi imamo i personalizovane pinjate. Sve više kompanija želi da začini dodatno svoju proslavu, a kako bolje nego sa personalizovanom pinjatom.

BEDŽEVI

BEDŽEVI

SCHOOL-SET-6.jpg

Naša kompanija je specijalizovana za štampu bedževa, nudeći personalizovane dizajne prilagođene specifičnim potrebama preduzeća. Klijenti mogu da biraju između dve popularne veličine, 44 mm i 58 mm, kako bi odgovarale njihovim promotivnim ciljevima ili ciljevima brendiranja.

customer_business_name_badges_tags_pins-rb9efa8b3799b48a6a25c3b41f31c3f4c_k94rj_307.jpg

Ove prilagođene značke služe kao efikasan marketinški alat, omogućavajući kompanijama da prikažu svoje logotipe, slogane ili poruke na prepoznatljiv i nezaboravan način.

ETI-PB-020_2-450x450.jpg

Dajemo prioritet preciznosti i kvalitetu u izradi ovih personalizovanih bedževa, obezbeđujući da efikasno predstavljaju brendove naših klijenata sa uglađenim i privlačnim završetkom.

ZASTAVICE

ZASTAVICE

1.jpg

Da li promovišete vaš brend, ubeđenje ili državu? Zastavice su veoma privlačne i ekonomične, lako se dele, a odlične su za navijačke prilike.

Na sledećem velikom događaju budite originalniji od drugih.

Držači su već spremni za vašu zastavicu.

2.jpg

Ogradite vaš prodajno/promotivni prostor sa baner zastavicama. Lako se postavljaju i skidaju a koriste se iznova. Razvucite vašu reklamu na velikoj površini shodno vašem budžetu.

Za sve vremenske prilike tu su outdoor zastavice da štite vaš brend preko cele godine.

Ekonomične, otporne i atraktivne. Na trakama od 1 metra pa sve do nekoliko km u kontinuitetu.

3.jpg

Obezbedite prostor ili veliku površinu sa sigurnosnim zastavicama. Vodootporne jarkih boja.

Izrađuju se u dužini, veličini i boji po želji klijenta. Sigurnost je uvek na prvom mestu- pozovite nas.

Papirnate Kapice

Lepeze 

Reklama za lepeze.jpg

Naša kompanija specijalizovana je za proizvodnju okruglih papirnih lepeza, nudeći personalizovane dizajne prilagođene potrebama brendiranja preduzeća.

Reklama za lepeze 2.jpg

Ove lepeze imaju okruglu papirnu površinu od 15 cm pričvršćenu na plastični štap od 8 cm, što ih čini idealnim za promotivnu upotrebu. Pored toga, možemo prilagoditi oblik papira tako da prati siluetu logotipa, pružajući kompanijama jedinstven i privlačan način da pokažu svoj identitet brenda.

Reklama za lepeze 1.jpg

Sa posvećenošću kvalitetu i pažnjom posvećenom detaljima, naše personalizovane lepezi su svestran i efikasan promotivni alat za različite marketinške kampanje.

PAPIRNATE KAPICE

1.jpg

Fanfare personalizovane papirnate kupaste kapice su garancija za privlačenje pažnje na vaš brend.

Odštampajte vaš logo ili dizajn na 385gsm kupa kapicama sa prekrasnim punim kolorom.

2.jpg

Kapice opuštaju atmosferu na svim korporativnim događajima poput rođendana, novogodišnjih proslava i noć veštica.

3.jpg

Poručite već danas vašu personalizovanu kupa kapicu ili izaberite između 20 gotovih rešenja. Kapice imaju i elastičnu trakicu koje se lako koriste.

bottom of page